Vlaams Belang voert actie tegen nieuwe moskee en koranschool in Berendrecht

Filip Dewinter: “Hoeveel bloedige jihad-aanslagen en verhoogde dreigingsniveaus als gevolg van moslimterreur heeft men nog nodig om het probleem eindelijk bij de wortel aan te pakken, namelijk de islamitische leer?”

Vlaams Belang Antwerpen is bezig met een petitieactie 'Geen moskee in Berendrecht' tegen de nieuwe moskee inclusief koranschool, een zogenaamd 'Islamitisch Cultureel Centrum'.

Nog voor de opening kwam dit islamitisch centrum in Berendrecht al in opspraak. Het is immers de haatimam Tarik Ibn Ali die er de fondsen voor werft. Ook zou deze sharia- en jihadprediker het woord voeren op de opening van de moskee en koranschool. Dankzij het protest van het Vlaams Belang gaat de toespraak van Tarik Ibn Ali niet door, maar het 'Islamitisch Cultureel Centrum' zal er gewoon komen.

De islamisering van onze samenleving gaat dus ook na alle sharia- en jihadellende van de laatste jaren en maanden gewoon voort.

Op zaterdag 30 januari om 14u houdt Vlaams Belang Antwerpen dan ook een protestactie tegen dit 'Islamitisch Cultureel Centrum', met een korte toespraak van Filip Dewinter en Angie Bosmans.

Plaats van afspraak: Kapel Hagelberg in Berendrecht. Na de protestactie trekken de actievoerders naar de moskee aan de Steenovenstraat om ook daar protest te laten weerklinken.
Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...