Uitzetting of niet ?

En het is weeral eens zo ver.

Een illegal gezin uit Armenië dreigt uitgewezen te worden omdat zij geen recht op politiek asiel hebben en gewoon economische immigranten zijn die hopen op onze kosten een luilekkerleventje te leiden.

Het gezin telt twee kinderen waarvan er eentje naar school gaat in….Borgerhout.

Illegaal hier zijn en toch de kinderen naar school kunnen laten gaan ?

Enkel mogelijk in dit apenland waar rechteloosheid stilaan de norm aan het worden is.

Al vele jaren weet dit gezin dat zij geen asiel krijgen en terug naar hun herkomstland zullen moeten gaan.

Maar zoals dit steeds gaat springen er direct een horde linkse advocaten op zo’n zaak, want kinderen brengen publiciteit en media aandacht met zich mee.

Maar als U eens behoefte heeft aan een advocaat, haal uw portefeuille maar al tevoorschijn nog voor een advocaat een woord gezegd heeft of zijn pen heeft vastgenomen.

Terwijl illegalen direct een horde advocaten ter beschikking hebben die dikwijls pro-deo werken, dus op uw en mijn kosten.

Ook klassiek is de inschakeling van de scholen en de medeleerlingen die met handen en voeten in de regimemedia mogen uitleggen “hoe goed die familie reeds geïntegreerd is” in onze maatschappij.

In eens goed natuurlijk om de leerlingen wat verder te indoctrineren over de zegeningen van de mulicul en de “diversiteit”, en hoe de multikul onze maatschappij een “meerwaarde” zou geven.

Zoals het hoort werd dit gezin in een gesloten instelling geplaatst met het oog op de uitzetting uit dit land.

En natuurlijk tracht links met alle mogelijke middelen dit te vermijden en steekt de regimemedia nog enkele tanden bij.

Een of andere idiote wet zou bepalen dat kinderen maar een bepaalde tijd in zo’n gesloten instelling mogen verblijven omdat dit anders hun “geestelijke gezondheid” zou kunnen schaden en zij mogelijk een “trauma” zouden kunnen oplopen.

Dit hadden de ouders gemakkelijk kunnen vermijden door het bevel tot verlaten van het Belgische grondgebied op te volgen.

Nu is der weer één of andere “kinderrechtencommissaris” (ne watte ??) zich komen bemoeien om ervoor te zorgen dat dit gezin in een “open” instelling kan worden geplaatst.

Lees: Op de loop gaan en hier verder lekker illegaal blijven tot zij lang genoeg hier verbleven hebben om de grote jackpot te winnen.

Een belze identiteitskaart….

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...