Terug naar de kapper !

Terug naar de kapper !

 

Driewerf hoera hoera, er is dan toch een “versoepeling” gekomen nl. dat we vanaf dit weekeinde terug naar de kapper kunnen.

Maar natuurlijk is dit niet gegaan zonder het gezever van de virologen, epidemiologen, andere –logen  en zogenaamde “specialisten”.

Een kappersbezoek is volgens hen een hoogrisico contact en zou leiden tot een nieuwe golf besmettingen.

Het enige wat die regimevirologen totnogtoe gedaan hebben is angst en onrust zaaien onder de bevolking en onze samenleving is veranderd in een koude kille nachtmerrie.

Zij dromen er écht van om iedereen totaal te controleren, in zijn eigen huis op te sluiten en aan iedereen te zeggen wat zij mogen doen en denken.

Maar dit moeten zij natuurlijk doen in opdracht van deze extreem-linkse Waalse regering, anders kunnen ze hun labo dichtdoen wegens geen centen meer van vadertje staat en kunnen ze nog juist soep maken in hun labo.

Vraag is of de kappers er zelf wel zo blij mee zijn gezien de absurde én geldverslindende maatregelen.

Is het sop de kool wel nog waard ?

Wij vrezen helaas van niet en zien nog vele zaken sluiten die nu nog een laatste keer proberen het hoofd boven water te houden.

Idem dito voor de andere beroepen die binnenkort ook open mogen zoals schoonheidsspecialisten.

Maar deze wel als “de cijfers” goed zijn, anders zullen ze alsnog niet open mogen.

Hoe zij dat te weten gaan komen ?

Simpel, het Staatsblad lezen….

Al een tweede maal bedient deze regering zich van deze achterbakse truuk om achter de rug van de mensen en onaangekondigd een reeks onaanvaardbare coronamaatregelen stilletjes te verlengen zonder dat er een haan naar kraait.

Vandaag “stoemelings” een verlenging van het reisverbod tot 1 april (géén grap).

En die truuk gaan ze nog eens herhalen want begin april is het pasen en het paasverlof, dus tot 1 mei verlengen.

Oei, het groot verlof nadert en we moeten iedereen onder controle houden, dus gauwgauw verlengen tot 1 september dan maar ?

Het zou ons niks verbazen.

Ook de andere coronamaatregelen zoals de avondklok, zijn achter de rug van de mensen stilletjes tot voorlopig 1 maart verlengd, dit stond ook te lezen in het Staatsblad….

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...