Reuzenstoet 2021 – Little Amal

Reuzenstoet 2021 – Little Amal

 

In de volgende Borgerhoutse districtsraad:

 

Inmiddels is bekend dat op 8 en 9 oktober 2021 de 309de Reuzenstoet zal plaatsvinden met een bijzondere gast nl. Little Amal, een pop die een zogezegd Syrisch vluchtelingenmeisje moet voorstellen.

Eerst lag Antwerpen zelfs niet op het traject van Little Amal.

En dit op een moment dat bekend raakt dat de illegale migratie naar Europa opnieuw in de lift zit.

Deze massale illegale immigratie naar Europa heeft gevolgen op tal van domeinen, gaande van toenemende druk op de (sociale) woningmarkt over beslag op de open ruimte (dat er in Borgerhout zo goed als niet meer is), groeiende wachttijden in de zorg en effecten op het onderwijs, tot en met escalerende samenlevingsconflicten.

Dit laatste is weeral eens pijnlijk duidelijk geworden bij de eerste warme dagen toen de “zonnekloppers” weer herrie kwamen schoppen.

Soms ook wel eens “jongeren” genoemd, maar die nooit luisteren naar namen zoals Jan, Piet, Joris of Korneel  en ook nooit worden omschreven als een groep “blonde Scandinaven”.

Maar ook Borgerhout heeft hier een kwalijke geschiedenis mee.

En dan hebben we het nog niet gehad over de financiële gevolgen die desastreus worden..

En door de onophoudelijke grote instroom zijn er meer en meer wijken in Antwerpen die niet meer in Europa lijken te liggen.

En in heel wat wijken of delen van wijken in Antwerpen hoor je nog amper Nederlands, de omvolking gaat in onverminderd tempo verder.

 

Vraag:

– Wie of welke organisatie heeft er voor gezorgd dat uiteindelijk Little Amal toch naar Antwerpen en vooral Borgerhout komt, en zo de Borgerhoutse Reuskens politiek misbruikt worden ?

Het Borgerhoutse districtsbestuur ? Het Antwerpse stadsbestuur ?

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...