Politieke klucht?

Onder de titel “Politieke klucht in districtshuis Borgerhout” staat er in het Nieuwsblad van gisteren een klein artikeltje over wat er gebeurd is tijdens de laatste districtsraad van maandag 27 januari. Er wordt al direct een oordeel geveld, met of zonder opzet, zonder het hele verhaal te vertellen:”De politici van Borgerhout hebben zich van hun fraaiste kant getoond.”  Komt de informatie van de meerderheid dan is die toon te begrijpen. De meerderheid deinst er niet voor terug om twee maten en twee gewichten te gebruiken, dat zijn we wel gewoon van de rode polpotisten van Borgerhout.


Nahima Lanjri mocht tijdens de vorige raad haar interpellatie niet brengen omdat ze te laat was terwijl de rood/groene communisten met hun onafhankelijk aanhangseltje de gewoonte hebben om de vergadering steeds te laat te openen. Dat werd met of zonder opzet mooi verzwegen. De voltallige oppositie was dan ook terecht van oordeel dat het reglement voor iedereen geldt en zonder onderscheid moet toegepast worden ook voor de linkse anarchisten.


Verder worden de partijen van de oppositie opgesomd zonder het Vlaams Belang erbij te noemen. Hallo? Wordt het Vlaams Belang genegeerd? Discriminatie? De roden van Borgerhout met het groene aanhangseltje hebben misschien moeite om de woorden “Vlaams” en “Belang”onmiddellijk na elkaar uit te spreken zonder zich te verslikken maar de krant zou onpartijdig moeten zijn. Dat is hier natuurlijk ook een groot probleem. De media hebben een grote afwijking, ze leunen verder naar links dan de toren van Pisa naar rechts en ze zijn ook veel krommer. De BBC heeft ondertussen al toegegeven, in de persoon van hun politieke chef dat ze jarenlang systematische feiten achtergehouden hebben en het debat gesmoord. Wanneer gaan de media van dit land dit ook toegeven?


Ondertussen doet dit bestuur (als je het communistische zootje zo kan noemen) er alles aan om het district te verknoeien op alle gebied terwijl de misdaad met rasse schreden toeneemt. Zelfs om 9 uur ’s avonds is het al niet meer veilig op straat en worden mensen overvallen in een zijstraat op twee stappen van de Turnhoutsebaan. Waar is het blauw op straat? Ergens anders natuurlijk, ook om de veiligheid te verzekeren of om drugspanden te sluiten enz. Er zijn blijkbaar nog niet genoeg agenten, of er moeten meer patrouilles in het district komen want de situatie wordt met de dag slechter, zowel overdag als ’s nachts kan je maar beter op je hoede zijn in Borgerhout. Dat is geen verzuurde opmerking maar wel één die strookt met de werkelijkheid en niet met de linkse leugens.


Het zal je maar overkomen als je om 9 uur ’s avonds naar huis stapt en je een paar klappen moet incasseren van misdadig tuig dat je dan ook van je gsm, i-pod en geld berooft. Of je zult maar eens even gaan fietsen op de Luitenant Lippenslaan om door tuig op een scooter omver geduwd te worden zodat ze er met je handtas vandoor kunnen gaan. Fietspaden lenen zich daar natuurlijk goed voor. Daar kan een scooter met groot gemak “opereren” zonder gevat te worden. Ze kunnen ook vlug verdwijnen en worden niet zo snel als een auto herkend. Niet alleen de fietsers maar ook de voetgangers lopen gevaar. Voor voetgangers komt het gevaar van twee kanten, van de fietsers die het voetpad opeisen en de scooters die met snelheid opereren. Meer fietspaden? Het tuig zal ze goed kunnen gebruiken.


Misdaad moet veel strenger bestraft worden, ook de” kleinere” misdaad. Dat begrip is dringend aan herziening toe. Rake klappen krijgen en je bezittingen afgeven is voor het slachtoffer geen kleine misdaad. In het beste geval houdt men er een trauma aan over, in het slechtste geval schiet men er het leven bij in. Misdaad is misdaad, punt aan de lijn en zolang misdadigers zich veilig voelen zal de rest van de bevolking zich niet veilig voelen, met dank aan de rood/groene verknoeiers van de samenleving.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...