PERSBERICHT – 20 maart 2014

100-jarige” trekt Antwerpse Vlaams Belang-kamerlijst

Korte film over kandidatuur van Melissa Van Hoydonck op website Clint.be

De plaatsen op de Antwerpse Vlaams Belang-verkiezingslijsten worden stilaan volledig ingevuld. De eerste plaatsen van de Vlaams Belang-kamerlijst waren reeds bekend: Filip Dewinter (op 1), Marijke Dillen (op 2) en Reccino Van Lommel (op 3).


Ondertussen is ook bekend wie de kamerlijst zal duwen. Het Vlaams Belang koos ervoor om op de laatste twee plaatsen van de lijst een combinatie in te zetten van ervaring en jong talent. Op de lijstduwersplaats staat Freddy Van Gaever, 74 jaar, licentiaat in de handels- en maritieme wetenschappen, oprichter van diverse transportbedrijven en van de Vlaamse Luchtvaartmaatschappij (VLM).


Tweede lijstduwer is een nieuw, jong talent: Melissa Van Hoydonck, 24 jaar, uit Brasschaat. Melissa is zaakvoerster van een kledingzaak, ‘host’ in een bekende dancing en bekend van fotoreportages in tijdschriften als ‘Che’ en ‘P-Magazine’. Melissa wil zich vanuit haar jarenlange ervaring in het Antwerpse uitgaansleven nu actief inzetten in het Vlaams Belang. Over haar opvallende verschijning en kandidatuur werd vandaag overigens een korte film geplaatst op de website Clint.be die u hier terugvindt: http://www.clint.be/actua/vlaams-belang-pakt-uit-met-sexy-campagnebabe .


Pittig detail is dat de lijstduwers Freddy Van Gaever en Melissa Van Hoydonck samen precies 100 jaar oud zijn. De volledige Antwerpse lijsten van Vlaams Parlement en kamer worden op woensdag 9 april voorgesteld op het Antwerpse Frederik van Eedenplein. Verdere informatie hierover volgt nog.


Voor meer informatie betreffende de lijstduwers van de Antwerpse Vlaams Belang-lijsten kan u terecht bij de Antwerpse campagneverantwoordelijke Tim Willekens (0476/47.59.11). 


Filip Dewinter
Lijsttrekker Kamer

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...