Opiniepeiling

De opiniepeiling die het Vlaams Belang recentelijk liet uitvoeren spreekt boekdelen. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk mensen die peiling volledig lezen! De peiling is zeer duidelijk en werd door bijna vierduizend Vlamingen beantwoord. De antwoorden en de resultaten zijn hoopgevend. Deze peiling zal echter in alle waarschijnlijkheid niet uitgebreid op één van de rode zenders aan bod komen en besproken worden. De waarheid mag niet door het grote publiek gekend zijn. Vroeger werd de bevolking “dom” gehouden door het ecclesiastisch gezag, nu door het rood/groene gezag.


Wat ook telkens opvalt, is dat iedere Vlaams Belang mandataris, meer dan gelijk wie van de andere partijen, met de grootste nauwkeurigheid op zijn of haar tellen moet passen. Iedere kleine vergissing of ieder verkeerd gebruikt woord wordt onmiddellijk door de rode zendertjes en kranten opgepikt, vermeld en uitvergroot tot op het potsierlijke af. Lodewijk Flintstone van Leuven heeft ooit gezegd dat het Vlaams Belang bestreden moet worden “met alle middelen.” Is dat wel toegelaten om zoiets te zeggen? Is dat niet aanzetten tot geweld? Een duidelijk voorbeeld van wat de ene mag en de andere niet.


De grote en grove misbruiken van mandatarissen van andere partijen worden verborgen als het kan of, als dat niet mogelijk blijkt, met een verklaring weggepraat, men zou zelfs bijna kunnen zeggen goedgepraat. Verzachtende omstandigheden worden erbij gehaald in die mate dat men er een sofa mee kan vullen die zachte kussens nodig heeft. De dader(s) mogen dan naar het buitenland om nog wat bij te studeren, of uit te rusten, en krijgen bij hun terugkeer na een paar jaar, een goed betaald postje. Tegen die tijd is het stof gaan liggen, als er al wat stof was opgewaaid, en zijn de meesten het al vergeten.


De bevolking wordt overdonderd met doem scenario’s allerhande die het Vlaams Belang, als in de doos van Pandora, verborgen zou houden en die het land ten onder zullen laten gaan eens het Vlaams Belang aan de macht komt. Larie en apekool natuurlijk wanneer men zich grondig laat informeren.


De doofpotten in Brussel moeten ondertussen een gigantische omvang hebben bereikt, recht evenredig met de schuldenberg waarmee we opgescheept zitten en die Vlaanderen weer zal moeten betalen. Dat noemt men dan solidariteit. Een misbruikt woord want het woord houdt in dat er saamhorigheid, kameraadschap, verbondenheid is. Het betekent niet dat de ene kan blijven krijgen en de andere moet blijven geven. Dat is iets totaal anders, dat is profiteren.


Laten we hopen dat deze peiling genoeg kiezers kan overtuigen en dat ze het niet vergeten wanneer ze hun stem weggeven. Want dat is stemmen uiteindelijk. Men geeft degene waarvoor men kiest (stemt) het recht om in zijn of haar eigen naam beslissingen te nemen, beslissingen die ieders leven zullen beïnvloeden zowel op economisch, sociaal als juridisch vlak.

De resultaten van deze opiniepeiling kan u hier vinden:
http://www.vlaamsbelang.org/files/20131120_vlaanderen_gepeild_in_10_vragen_-_Vlaams_Belang.pdf

en hier indien u via powerpoint wil kijken:
http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10422

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...