Onze lijsttrekkers

Hieronder de namen van onze lijsttrekkers en boegbeelden voor de verkiezingen van volgend jaar. Het zijn stuk voor stuk mannen en vrouwen die uitblinken door hun grondige dossierkennis en hun overtuiging, en die het beste voor Vlaanderen en de Vlamingen voor hebben. Zij hebben de nodige ervaring en hun enige drijfveer en motivatie is om Vlaanderen en de Vlamingen dat te geven waar het recht op heeft: zijn eigen zaken te beheren, Vlaanderen een plaats te geven in Europa en de wereld waar het recht op heeft, het kromme in Vlaanderen recht te trekken, de misdaad in Vlaanderen aan banden te leggen, het Vlaamse karakter van Vlaanderen in ere te herstellen. Dat kan alleen als Vlaanderen onafhankelijk is.

Laat u niet in de doeken doen en inpakken door rode en groene sprookjes.
Sprookjes zijn verzonnen verhaaltjes, en er zit altijd wel een heks of boze tovenaar in het verhaal waarvoor gewaarschuwd wordt, maar die toch eerst hun slag thuishalen. Uiteindelijk worden ze verslagen door het goede en iedereen leefde nog lang en gelukkig. Het leven is echter geen sprookje en de keuzes die gemaakt worden bij de verkiezingen bepalen het verdere verloop van ons dagelijks leven, tenminste tot aan de volgende verkiezingen. Gelukkig worden verkiezingen met regelmaat gehouden en kan men de foute keuzes van het verleden enigszins terugschroeven. Maar hoe meer fouten moeten verbeterd worden hoe moeilijker het zal zijn en hoe langer het zal duren voor een herstelling in zicht is.

Het is dus van het grootste belang om zich goed te informeren om zijn stem niet te geven aan hen die ze zullen misbruiken voor eigen belang.

De mannen en vrouwen van het Vlaams Belang zijn mannen en vrouwen van belang voor Vlaanderen, zij zijn uw vertrouwen waard!

Europees Parlement
Gerolf Annemans
Oost-Vlaanderen – Kamer
Barbara Pas
Oost-Vlaanderen – Vlaams Parlement
Guy D’haeseleer
Limburg – Kamer
Bert Schoofs
Limburg – Vlaams Parlement
Chris Janssens
West-Vlaanderen – Kamer
Peter Logghe
West-Vlaanderen – Vlaams Parlement
Stefaan Sintobin
Antwerpen – Kamer
Filip Dewinter
Antwerpen – Vlaams Parlement
Anke Van dermeersch
Vlaams-Brabant – Kamer
Philip Claeys
Vlaams-Brabant-Vlaams Parlement
Joris Van Hauthem
Brussels Hoofdstedelijk Parlement
Dominiek Lootens
Brussel – Vlaams Parlement
Frederic Erens

http://www.vlaamsbelang.be/nieuws/10476

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...