Nationaal partijfeest 40 jaar Vlaams Belang

Nationaal partijfeest 40 jaar Vlaams Belang

 

Zondag 1 oktober – 11u, Steenplein Antwerpen

 

Op zondag 1 oktober is het precies 40 jaar geleden dat Karel Dillen de Vlaams Nationale Partij stichtte, die later zou uitgroeien tot Vlaams Belang. De drijfveren en idealen van onze partij waren en zijn zonder meer uniek in het politieke landschap: een rechtlijnige programmapartij die luidop spreekt waar anderen zwijgen.

Vanuit deze voortrekkersrol hebben we door de jaren heen tal van taboes doorbroken en het politieke debat in dit land grondig beïnvloed en gestuurd. Het Vlaams Belang is met andere woorden veertig jaar richtinggevend geweest. Dag op dag 40 jaar nadat onze partij boven de doopvont werd gehouden, organiseren we een groot familiefeest. Naast politieke vitaminen voorzien we voldoende lekkernijen, kinderanimatie en livemuziek om onze militanten klaar te stomen voor het verkiezingsjaar 2018.

Locatie: Steenplein, Antwerpen

Programma:

11u Opening deuren

11u-17u Radio Vlaams Belang met korte interviews over het heden en verleden. Toelichting bij de nieuwe campagne, verzoekplaatjes, mini-talkshow,… Doorlopend wordt er animatie voor jong en oud en live-muziek voorzien. Zo zijn er springkastelen,  een nostalgische draaimolen, een reuzenrad, circustechnieken, rodeostier, avonturenbaan, een barbier, persoonlijke fotografen, kindergrime, ballonclowns,… en uiteraard diverse drank- en eetstandjes.

13u30 Politieke toespraken van:

Filip Dewinter, volksvertegenwoordiger

Gerolf Annemans, Europees parlementslid

Bart Claes, voorzitter Vlaams Belang Jongeren

Barbara Pas, fractievoorzitter in de Kamer

Tom Van Grieken, partijvoorzitter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...