Moslimbroederscouts te Borgerhout


In


In Borgerhout hebben we nu ook al de eer en het genoegen om de eerste moslimscouts op ons grondgebied te hebben. Bovendien nog eens rijkelijk gesubsidieerde scouts die van een N-VA minister in de Vlaamse regering zomaar even 25.000 euro mogen ontvangen en bovendien ook nog eens een flink bedrag van het Antwerpse stadsbestuur (met N-VA burgemeester) erbovenop mogen binnenrijven.
En intussen zwoegen zowel de Vlaamse regering als het Antwerpse stadsbestuur met flinke bezuinigingen op het personeelsbestand en dus ook op de dienstverlening, terwijl voor vreemdelingen-met-gratis-belze-identiteitskaart het geld van de Vlaamse belastingbetaler langs deuren en ramen wordt buitengegooid!
En de Vlaamse jeugdbewegingen mogen proberen om met pannenkoekennamiddagen en wafelverkoop het hoofd boven water te houden.
In sneller en sneller tempo is er zich een moslimzuil aan het ontwikkelen die onze maatschappelijke waarden en normen, onze gebruiken en gewoonten, steeds meer openlijk verwerpt (maar wel op westers geld wil blijven leven), wat maakt dat moslimjongeren niet terecht kunnen (of willen) in de reguliere jeugdbewegingen.
En dan te zeggen dat al heel wat jeugdbewegingen ruim tegemoet komen aan de grillen en wensen van kinderen van moslimkolonisten!
Een grondige opvolging dringt zich op om te voorkomen dat moslimfundamentalistische ideeën gaan verspreid worden. Wie zich niet kan vinden in onze westerse wetten, waarden en normen, kan nog steeds en liefst zo vlug mogelijk ons grondgebied verlaten, enkele reis richting werkelijke thuisland!


Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...