Moskee De Koepel


Na zoveel jaren dat Vlaams Belang de verantwoordelijken er op wees dat in Borgerhout verscheidene moskeeën er vrij fundamentalistische en zelfs ronduit anti Westerse ideeën op nahouden en binnen hun muren haat en geweld tegen “het verderfelijke westen” prediken (maar verder wel lekker op onze kosten blijven leven) zijn er dan toch enkele personen wakker geworden.


Vlaams (?) minister Geert Bourgeois (N-VA) startte een procedure op om de erkenning van de Borgerhoutse moskee De Koepel in te trekken omdat er sprake zou zijn van salafisme in deze moskee.


Een islamitische fundamentalistische stroming die door de staatsveiligheid als een gevaar voor onze maatschappij wordt omschreven.


Het zou nu aan de Moslim executieve zijn om een “rapport” op te stellen!


Een executieve die vol zit met fundamentalisten die onze westerse maatschappij verachten en onze democratische samenleving met geweld willen omverwerpen en vernietigen inbegrepen de bevolking.


Van een ongelooflijke naïviteit getuigende Bourgeois om van zulke instantie een “objectief” verslag te vragen!


Vlaams Belang heeft zich steeds verzet tegen elke vorm van subsidiëring van de islam of moskeeën van welke aard ook. Geld genoeg om grote en rijkelijk aangeklede moskeeën te bouwen. Vanwaar dit geld komt is natuurlijk een andere vraag!


Er is dus geen enkele reden om Vlaams belastingsgeld te geven aan een anti Westerse cultuur met een dun religieus randje.


Misselijkmakend was de reactie van de media die direct deze moskee voorstelden als “gematigd” en rijkelijk de moskeeverantwoordelijken aan het woord lieten die natuurlijk de vermoorde onschuld zelve speelden. Hoe onrechtvaardig het wel was dat zij in de toekomst niet meer op belastinggeld konden teren.


Laat één ding duidelijk zijn: als Borgerhoutse jongeren naar Syrië trekken om te gaan vechten met één van de betrokken partijen zijn zij niet ons probleem maar een probleem van Syrië!


Ons probleem worden zij wel als zij naar hier terugkeren.


Dezelfde behandeling voor hen als de teruggekeerde Vlaamse oostfrontstrijders op het einde van WOII die allen veroordeeld werden wegens “landverraad” en die zware straffen dienden te ondergaan (tot zelfs hun kleinkinderen werden financieel gestraft!) en waarvan er vele voor het vuurpeloton werden gebracht


 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...