Ijzerwake

Ijzerwake zondag 28 augustus 2022

 

Op zondag 28 augustus 2022 om 11h zal de 21ste Ijzerwake plaatsvinden in de Van Raemdonckstraat te Steenstrate (Ieper) onder het motto “Ons volk, ons recht”.

Wij willen iedereen oproepen om deze wake bij te wonen.

Vanuit vele plaatsen in Vlaanderen worden bussen ingelegd naar de wake.

Maar dit jaar is de wake nog belangrijker geworden door de linkse hetze die momenteel via de communistenmedia wordt gevoerd en waarbij geen zware woorden geschuwd worden.

Er is een ware haatcampagne bezig in de media met uitspraken zoals “bij Europese inlichtingendiensten wordt het evenement gecatalogiseerd als extreemrechtse dreiging”.

Het gaat hem vooral over het op zaterdagavond georganiseerde festival “Frontnacht”.

Hierop zullen er ook enkele identitaire buitenlandse groepen optreden.

Omdat deze groepen niet de multikul of de superdiversiteit omarmen worden ze gemakshalve maar nazi’s, neonazi’s, nieuwe nazi’s, facisten, crypto-facisten,… enz genoemd.

Omdat op dit festival de linkse gedachten niet verspreid en gepropageerd worden moet het maar verboden worden.

Ook Vooruit-voorzitter Conner Rousseau-met-zijn-dure-basketsloefkes gooit overtuigend nog wat olie op het vuur met haatuitspraken zoals “wij willen geen podium geven aan agressieve en gevaarlijke neonazi’s”.

Alsof dit nog niet genoeg is volgt er in de media ook een oproep aan “alle gekleurde mensen” om dat weekeinde Ieper best te mijden.

Qua haatstoken kan dit tellen !

En gevaarlijk, hoezo ??

Wij horen niemand zich zorgen maken als er ergens in ons land een islamitische haatprediker de heilige oorlog komt verkondigen en het plegen van aanslagen verheerlijkt.

Even leek het alsof de kaviaarsocialist-met-de-dure-basketsloefkes ook verder zou proberen om de Ijzerwake zelve als “neonazi” bijeenkomst te bestempelen om zo ook de Ijzerwake te laten verbieden.

Maar wees zeker dat dit de volgende stap zal zijn van de Vlamingenhaters van “Vooruit-met-de-Waalse-haan”, tesamen met het Vlaams nationaal zangfeest, de 11-julivieringen, enz…

Daarom is het des te belangrijker om dit jaar op de Ijzerwake te zijn !

Tot zondag.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...