Groepsverkrachting in Oostende: ook in Antwerpen toenemend probleem

 

Het aantal groepsverkrachtingen is zorgelijk

 

Gemeenteraadslid Anke Van dermeersch vroeg cijfers op inzake verkrachtingen in Antwerpen. Daaruit bleek dat van de 134 straatverkrachtingen in 2015 (dat is elke 2 à 3 dagen een verkrachting in het openbaar) er in 90 procent van de gevallen geen dader is bekend. Het aantal groepsverkrachtingen steeg in 2015 (24) met 40 procent ten opzichte van 2013 (17) – in 2014 waren het er 34.

De recente groepsverkrachting van een minderjarig meisje in Oostende door vrijwel allemaal – deels minderjarige – allochtonen en asielzoekers uit Irak, toont een aantal zaken aan:

 

1.      Dit is het topje van de ijsberg. Immers, mocht een van de verkrachters niet zo dom zijn geweest de groepsverkrachting te filmen en mocht zijn telefoon niet zijn onderzocht in het kader van zijn jihadistische neigingen, dan was deze groepsverkrachting allicht nooit uitgekomen. Het meisje in kwestie herinnerde er zich wegens alcohol immers niets van en diende nooit klacht in. Dit doet dan ook denken aan de zogenaamde ‘grooming’-praktijken in Groot-Brittannië, waarbij islamitische bendes (vooral Pakistanen en Somaliërs), niet-islamitische minderjarige meisjes onder invloed van drank en drugs brengen en seksueel misbruiken, uitbuiten en prostitueren.

2.      De getuigenissen van daders, zoals nu ook in Oostende, spreken vaak boekdelen en zijn samen te vatten als: “Westerse vrouwen zijn minder waard, ze moeten luisteren en verkrachten moet kunnen.” Ook bij het zogenaamde 'loverboys'- of tienerpooiersfenomeen hebben de daders doorgaans een islamitische afkomst en zijn de slachtoffers nooit moslimmeisjes.

3.      (Groeps)verkrachtingen door moslims van niet-moslims hebben alles te maken met de vrouwhaatcultuur die de islam is. We herinneren ons allemaal de Arabische 'taharrush' of seksjihad in Keulen en andere Europese steden. Van een open en uiterst tolerant immigratie- en multikulland als Zweden is al lang bekend dat het aantal verkrachtingen er explosief is toegenomen.

4.      Naast verkrachtingen gaat het vaak ook om lastigvallen en aanranden, de laatste tijd met name in zwembaden. Zeker, er zijn ook autochtone mannen die meisjes of vrouwen lastigvallen, aanranden of verkrachten, en veel te veel, maar de typische 'rape jihad'-cultuur die de tsunami van moslimse asielzoekers met zich meebrengt, zal de onveiligheid van autochtone meisjes en vrouwen in onze samenleving exponentieel doen toenemen.

Anke Van dermeersch: “Ik kan alleen maar concluderen dat het feit dat aanrandingen en verkrachtingen soms ook door autochtonen worden gepleegd, blijkbaar een reden is om massaal mensen uit een cultuur te blijven importeren waarin het aanranden en verkrachten van (niet-islamitische) vrouwen, in tegenstelling tot in onze cultuur, wordt aangemoedigd.”

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...