Filip Dewinter lanceert SPA-petitie

SPA: Stop Politiek Asielmisbruik

 

Vlaams Belang volksvertegenwoordiger  Filip Dewinter lanceert vandaag via facebook een petitie-actie teneinde een referendum over het invoeren van een asielstopprocedure af te dwingen.

Op de facebookgroep (https://www.facebook.com/groups/1494393980854949/?ref=bookmarks) probeert Filip Dewinter met het SPA-initiatief (Stop Politiek Asielmisbruik) zoveel mogelijk personen te verzamelen die zich scharen achter de eis om in Vlaanderen een referendum te organiseren over de asielproblematiek. Concreet wil FDW een herziening van de Conventie van Genève afdwingen. Bedoeling is om de asielinvasie in Europa te stoppen via het territorialiteitsprincipe in de Conventie van Genève . Concreet betekent dit dat vluchtelingen -met onze hulp- in de eigen regio opgevangen dienen te worden. Filip Dewinter is ervan overtuigd dat “veel leed kan vermeden worden indien vluchtelingen in het land dat asielzoekers ontvluchten, worden opgevangen. Het aantal schijnasielzoekers zal tot nul herleid worden; de terugkeer van vluchtelingen na het beëindigen van het conflict zal vergemakkelijkt worden en de druk op Europa verminderen indien men vluchtelingen opvangt in de eigen regio”.

Als bijlage vindt u de platformtekst van SPA (Stop Politiek Asielmisbruik). Via SPA wil Filip Dewinter zoveel mogelijk Vlamingen verzamelen die zich -over de partijgrenzen heen- keren tegen de asielinvasie en het asielmisbruik.

Sam Van Rooy
Perswoordvoerder

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...