De WHO in Wuhan

De WHO in Wuhan

 

Prominent in het nieuws vandaag: De Wereld Gezondheids Organisatie (in het Engels: WHO) is neergestreken in Wuhan om de oorsprong van het vermaledijde coronavirus te onderzoeken.

Eerst maanden onderhandelen om toegang te krijgen tot China en Wuhan, om bij aankomst meteen 14 dagen in quarantaine te moeten.

Tijd zat voor de Chinezen om alle bewijs weg te steken of te vernietigen.

Komt er nog bij dat China een méér dan grote vinger in de WHO-pap heeft én de bijzonder dreigende taal aan het adres van de onderzoekers om toch maar geen ondertogen woord te zeggen over de betrokkenheid van China.

Zoals we dus gewend zijn van in den belziek:  één grote doofpotoperatie !

Ofwel is er geen sprake van een virus en is het één groot circus ofwel is dit virus doelbewust op de mensheid losgelaten.

Nog steeds is er sprake van een militair labo of van een labo dat in handen is van een….vaccinfabrikant waarvan natuurlijk ene Bil Gates nogal héél veel te zeggen heeft via allerlei firma’s.

Sterk zijn de geruchten dat er allerlei machtige groeperingen achter dit virus zitten dat een “reset” van onze maatschappij moet teweegbrengen.

Wat er van aan is ???

Wél vandaag pleitten de regimevirologen, epidimiologen, andere –logen en zogezegde specialisten weeral eens voor nog strengere maatregelen.

Stapje voor stapje richting de totale dictatuur.

Ongemerkt wordt een totaal einde gemaakt aan de democrratie, aan de vrijheid van meningsuiting en aan onze demiocratische vrijheden waarvoor onze voorouders 4 jaar lang in het slijk van de Ijzer gevochten hebben.

Soms lijkt het wel of al die –logen tesamen op de universiteit van Pyongyang in Noord-Korea hebben gezeten.

Zij dromen maar van één ding: iedereen opsluiten in zijn eigen huis en hierbij een dictatuur installeren naar Noord-Koreaans model met Stasi verklikkerspraktijken uit de ex Duitse Democratische Republiek.

En we weten hoe “democratisch” dat regime wel was.

De laatste weken doen de regimevirologen niets anders dan angst zaaien over de zogezegde “Britse” variant.

En wat is de levensverzekering van een dictatuur: just, angst…..

En we zagen zogezegd licht aan het einde van de tunnel, jawadde.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...