De Misleiding van de Vlamingen

Misleiding met de intentie de onderdrukking van de Vlamingen te bewerkstelligen was een eeuwenoude sport van iedere grootmacht die hier ooit de lakens uitdeelde. Na een jarenlange Belgische sport sinds 1830 is het nu een hedendaagse Waalse- en Brusselse regionale sport geworden die met dezelfde overtuigde toewijding wordt beoefend.


Dat de Vlamingen als volk nog bestaan en dit alles overleefd hebben is een krachttoer op zich maar ze worden nog steeds onderdrukt vandaag door aangepaste wetgevingen. Het (de onderwerping) wordt niet meer met bloedvergieten afgedwongen maar het resultaat blijft hetzelfde. Is dat misschien waarom het werkt? Onderdrukken is in orde en aanvaardbaar zolang het zonder bloedvergieten gebeurd? Is men zo vlug tevreden om misbruikt te worden? Zolang het maar niet fysiek voelbaar is? De enige keer in de zeer recente geschiedenis dat Vlamingen werkelijk voor hun rechten opgekomen zijn en een resultaat hebben geboekt was met de eis “Leuven Vlaams”. De Franstaligen hebben toen het onderspit gedolven en hebben uit pure chagrijnigheid “Louvain-la-neuve” opgericht, maar de Alma Mater is toch de KUL gebleven.


De hedendaagse meesters, vermomd als Waalse en Brusselse politici, hebben de Vlaamse Leeuw getemd met medewerking van de pseudo-Vlamingen, de Vlaamse politici die steeds weer opnieuw een knieval doen voor hun Franstalige meesters en met een versteende “Hollywood” glimlach verklaren hoe goed het wel allemaal is voor Vlaanderen en de Vlamingen, hoe goed ze hun werk al gedaan hebben en wat ze al bereikt hebben. Bereikt hebben? Vlaanderen dat uitgeperst, misleid en misbruikt wordt en dat steeds minder te zeggen heeft, dat hebben ze bereikt. En wat zegt de individuele Vlaming? Zolang hij nog een pint kan drinken, een brood kan kopen en op verlof kan gaan vindt hij het al goed. Het is die nonchalante houding die dodelijk is.


Het is hoog tijd dat de hardwerkende, uitgebuite en misleide Vlamingen even de tijd nemen om de situatie te bekijken en te evalueren. Er hoeft echt niet teveel kostbare vrije tijd aan besteed worden om dit te doen. Er zijn al genoeg wakkere Vlamingen die alles goed bestudeerd en geanalyseerd hebben. Men hoeft enkel maar te lezen wat ze erover schrijven. Een titel en een korte inhoud volstaan soms al om een idee te krijgen maar een beetje meer lezen kan geen kwaad. Het is hoog tijd om dit te doen, vooral voor men naar de volgende verkiezingen stapt. De lectuur is gemakkelijk te vinden op het internet maar wij zijn altijd bereid u te helpen zoeken.


Op de VRT werd deze morgen (3 januari 2014) gezegd dat de Vlaamse film volwassen is geworden. Men is inderdaad geëvolueerd van eerder volkse kolder verhalen, waarmee op zich niets mis is, maar die enkel lokaal kunnen begrepen en gewaardeerd worden, naar filmen die internationale waardering hebben gekregen en zelfs in een buitenlandse versie worden hermaakt zoals bvb “Loft”. Laten we hopen dat ook de Vlaamse kiezer volwassen genoeg is geworden en zich werkelijk gaat bekommeren om zijn of haar Vlaamse toekomst voor hem en of haar en hun kinderen.


We mogen niet verzanden in een zoveelste overheersing door anderen die enkel van de welvaart willen genieten die Vlamingen scheppen door hun inzet en harde arbeid, zowel lichamelijk als geestelijk. De vruchten van Vlaanderen en van de vlijtige Vlamingen moeten in de eerste plaats toekomen aan hen die er voor gewerkt hebben en niet aan vadsige, jaloerse buren. Wees ook indachtig dat het nooit te laat is, NOOIT, om iets te doen. De leeuw mag dan getemd zijn maar als hij mishandeld wordt kan hij nog sterk van zich afbijten…”zolang de leeuw kan klauwen, zolang hij tanden heeft….” Bevrijd de Vlaamse leeuw uit zijn Belgische kooi en kom op voor uw Vlaamse rechten. Het is wel hoog tijd want hoe langer men misbruiken toelaat en hoe langer een toestand verslechterd hoe moeilijker het is en hoe langer het zal duren om die terug gezond te krijgen.


 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...