BorgerBronx behoudt “reputatie”

Het gaat van kwaad naar erger in Borgerhout. Moskee De Koepel is blijkbaar niet opgezet met de procedure die Vlaams minister Geert Bourgeois in juni heeft opgestart om de erkenning van de moskee in te trekken en vindt dat zij aan de schandpaal werd genageld. Tja, we horen het tot vervelens toe, ze zijn allemaal onschuldig en ze zijn allemaal het slachtoffer van anderen, in dit geval van de Vlamingen die maar niet willen begrijpen hoe vredelievend ze allemaal zijn.


Na de schietpartij in juli op de Turnhoutsebaan was het even kalm. We zitten trouwens nog steeds in de verlofperiode en velen zijn met vakantie vertrokken naar de kust of naar warmere, zuiderse of nog verdere oorden. Sommigen zijn misschien vertrokken met de noorderzon indien het hier voor hen te warm zou zijn maar dat beperkt zich niet enkel tot de zomerperiode.


Vorige week, op 15 augustus, werd de kalmte doorbroken door twee misdaden: een moord waarbij een 22-jarige man een 46-jarig familielid thuis wurgde en een 83-jarige dame die op straat werd aangevallen door een handtasdief. Het slachtoffer viel op de grond en raakte gewond aan haar heup. Gezien haar leeftijd kan men veronderstellen dat ze niet op één twee drie terug zal kunnen gaan, als het ooit nog goed komt.


Van het Borgerhoutse rood/groen/rode Districts-triumviraat hoort men niets, nada, noppes over deze criminele feiten, geen afkeuring, zelfs geen enkel commentaar. Het is net alsof die feiten niet gebeurd zijn.


Deze morgen (22 augustus) mocht groene Wouter op de rode staatszender even na het nieuws met blijde stem reclame maken en vertellen over de plannen van zijn partij met betrekking tot de verkiezingen van volgend jaar. Daarbij lonkte hij zelfs naar de CD&V. Hij wist ook nog te zeggen dat het goed samenwerken was met de socialisten. Dat zal niemand nog verbazen, met de communisten zitten ze trouwens ook op één lijn. Daar is de Borgerhoutse Districtsraad het levendig bewijs van. De waarheid en de realiteit negeren of koudweg ontkennen, de mensen blazen wijsmaken en onvolwassen of naïeve geesten hersenspoelen of op zijn minste sterk beïnvloeden, dat is hun doel en specialiteit! Extreem rood/linkse dogma’s worden aangeboden in een gifgroene feestverpakking, afgewerkt met een enorme multiculturele strik. Alle middelen zijn goed om hun communistisch doel te bereiken. Over de misdaad in Borgerhout werd in alle talen gezwegen, dat onderwerp werd niet aangesneden.


In Borgerhout zijn we in de aap gelogeerd, meer nog, het triumviraat gedraagt zich zoals de bekende drie apen: niet horen, niet zien maar vooral zwijgen als het niet in hun rood/groene kraam past.


 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...